İSTANBUL / TUZLA - İbni Sina Ortaokulu

İbni Sina Ortaokulu

İbni Sina Ortaokulu Evliya Çelebi Mah. Gündoğdu Sk. No3 Tuzla İstanbul
Vizyon
Gelişen ve değişen dünyanın teknolojik değerlerini benimseyen, ilgi ve yeteneklerine göre bunları kullanan, fırsat eşitliği ve iletişimin tam sağlandığı, toplumun değer yargılarına sahip çıkan, topluma sosyal ve kültürel anlamda olumlu katkı sağlayan çağdaş, modern bir eğitim ortamı sunan şeffaf bir yönetimin bulunduğu ve performanslarına göre çalışanların ödüllendirildiği örnek ve lider bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Cumhuriyetin ilkelerine bağlı, çağdaş medeni ve aydın bir nesil yetiştirmek için düşünen, merak eden, araştıran, sorgulayan, yorumlayan, kendisine ve çevresine değer veren, gelişen teknolojiyi kullanan toplumsal barış ve hoşgörüyü sağlayan, her öğrencinin özel olduğunu, öğrenci yeteneklerini geliştirmesi için örnek bir kurum olmak istiyoruz.
Kütüphane Kitap Sayısı :12000
Ulaşım
Okulumuza İETT otobüsleri ile; Kadıköy´den 130A, Bostancı´dan 133T, Kartal´ dan KM12 ve KM13, Okulumuza Pendik´ten Tuzla-Pendik minibüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuz İçme Tren İstasyonuna 500m mesafededir. (Gebze-Haydarpaşa Tran Hattı)
Okul Servisi mevcuttur.